© Pexels / Pixabay

Madonna op Instagram over maand thuis sinds opname op IC: ‘Liefde is het beste medicijn’

Het is een maand geleden sinds de 64-jarige Amerikaanse popster Madonna met een bacteriële infectie op de intensive care werd opgenomen, en nu neemt ze de tijd om te reflecteren op de afgelopen periode.

De wereldberoemde zangeres geeft toe dat ze geluk heeft dat ze nog leeft en benadrukt de onschatbare waarde van liefde en steun van familie en vrienden in moeilijke tijden.

Op Instagram deelt Madonna haar diepe gevoelens over haar ziekenhuisopname en herstelproces. “Liefde van familie en vrienden is het beste medicijn. Ik ben een maand uit het ziekenhuis en kan nu op de situatie reflecteren,” schrijft ze. Als moeder van zes kinderen heeft ze zich altijd op hen gericht, maar nu realiseert ze zich hoe cruciaal hun steun was toen het er echt op aankwam. Madonna zag een nieuwe kant van haar kinderen en vrienden, een die ze nog nooit eerder had gezien, en het raakte haar diep.

Eind juni werd de popster op de intensive care opgenomen vanwege de infectie en verbleef daar enkele dagen. Naar verluidt is ze daarna naar haar woning in New York gebracht om verder te herstellen. De afgelopen tijd was zonder twijfel een spannende periode voor Madonna, maar ze voelt zich gezegend en erkent het geluk dat ze nog in leven is.

De ziekenhuisopname dwong Madonna om het Amerikaanse deel van haar langverwachte wereldtournee, The Celebration Tour, uit te stellen. Gelukkig heeft ze nu nieuwe data vastgesteld voor haar Europese tournee, die in oktober van start gaat. Voor de Noord-Amerikaanse shows zoekt de artieste nog naar geschikte data.

Met haar krachtige stem en iconische optredens heeft Madonna generaties geïnspireerd. Haar liefdevolle band met haar zes kinderen, Lourdes, Rocco, David, Mercy, en de tweeling Stella en Estere, is altijd een belangrijk aspect van haar leven geweest. Nu, na haar recente gezondheidsuitdaging, waardeert de popster hun steun des te meer en kijkt ze vooruit naar nieuwe hoogtepunten in haar carrière en persoonlijk leven.