Cardi B gooit microfoon nadat fan drankje over haar heen gooit tijdens optreden (VIDEO)

Het optreden van de Amerikaanse rapper Cardi B in Las Vegas op zaterdag 29 juli zal ongetwijfeld in haar geheugen gegrift blijven.

Tijdens haar performance van de hit ‘Bodak Yellow’ gooide een fan een volle beker drank naar haar gezicht, wat de rapster tot een opvallende reactie dreef. Cardi B lanceerde op haar beurt haar microfoon naar de brutale concertganger, en de beelden van dit incident worden nu massaal gedeeld via TikTok.

Op de video’s is te zien hoe Cardi B in eerste instantie geschrokken reageert op de onverwachte aanval, maar al snel vastberaden terugsloeg door haar microfoon naar de fan te gooien. Gelukkig greep haar beveiliging direct in, waardoor het optreden in Drai’s Beachclub in Las Vegas gewoon kon doorgaan. Het is momenteel nog niet bekend of Cardi B gerechtelijke stappen zal ondernemen tegen de concertganger voor dit onbezonnen gedrag.

Helaas lijkt het gooien van gevaarlijke objecten naar artiesten een zorgwekkende trend te worden in de muziekwereld. Grote sterren zoals Harry Styles, Pink, Beyoncé en Adele hebben hier al mee te maken gehad. Naar aanleiding van dit incident roepen muzikanten gezamenlijk op om voorzichtig te zijn en geen voorwerpen meer op het podium te gooien tijdens concerten. Het is belangrijk dat fans respect tonen voor hun idolen en een veilige omgeving creëren voor zowel de artiesten als het publiek.

Hoewel het voorval zeker voor ophef heeft gezorgd, zal Cardi B zich blijven richten op haar muzikale carrière en haar fans blijven entertainen met haar energieke optredens. Laat dit incident een waarschuwing zijn voor concertgangers overal ter wereld om respect en bewustzijn te tonen tijdens live shows, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke ervaring zonder onnodige risico’s.