Kai Cenat breekt records op Twitch en is weer grootste streamer na live met Kevin Hart

De populaire streamer Kai Cenat heeft onlangs opnieuw indrukwekkende mijlpalen bereikt op het streamingplatform Twitch. Zijn recente stream met acteur Kevin Hart trok maar liefst 368.000 livekijkers, waarmee hij zijn eigen record van 348.000 livekijkers verbrak. Bovendien is Cenat nu de streamer met de meeste abonnees op Twitch, met meer dan 126.000 actieve abonnees.

Ongekende Populariteit

Cenat, een New Yorkse internetpersoonlijkheid bekend om zijn humoristische video’s, is uitgegroeid tot de grootste streamer ter wereld. Met meer dan tien miljoen volgers en 128.000 actieve abonnees heeft hij een enorme fanbase opgebouwd. In 2023 werd hij dan ook terecht bekroond met de titel Streamer Of The Year.

Blijvend Succes

In 2024 blijft Cenat zijn records verbreken. Naast het record voor de meeste abonnees, brak hij ook het record voor de meest gestreamde Twitch-video met zijn stream featuring Kevin Hart. Zijn groei en populariteit tonen geen tekenen van afname, wat zijn status als een van de belangrijkste figuren in de online streamingwereld verder versterkt.