Diddy deelt beelden van uitbundig feestje 50ste verjaardag
© YouTube

Zoon Diddy door politie aangehouden na incident

Eén van de zonen van Diddy is aangehouden door de politie.

Justin Combs, de 29-jarige zoon van de beroemde mediapersoonlijkheid Sean “Diddy” Combs, werd op zondagochtend gearresteerd en aangeklaagd wegens rijden onder invloed van alcohol. Volgens bronnen werd de arrestatie kort na 9 uur ’s ochtends verricht en werd Combs ongeveer twee uur later geboekt bij het Sheriff’s Department van Los Angeles County.

Het incident vond plaats in de buurt van Beverly Hills nadat politieagenten hadden opgemerkt dat Combs’ voertuig een rood licht negeerde. Ze besloten tot een verkeerscontrole over te gaan, waarna de arrestatie plaatsvond. TMZ, dat als eerste over de arrestatie berichtte, publiceerde foto’s waarop te zien is hoe Combs in gesprek is met een politieagent.

Volgens de woordvoerder van het Los Angeles Police Department werd Combs’ borgtocht vastgesteld op $5.000. Na enige tijd werd hij op eigen herkenning vrijgelaten rond 12:30 uur, zoals blijkt uit de online gegevens.

Justin Combs is de oudste biologische zoon van Sean “Diddy” Combs en ontwerper Misa Hylton. Hij is bekend als voormalig UCLA footballspeler en heeft een diploma in sociologie behaald aan de universiteit. Naast Justin heeft Diddy nog andere kinderen, waaronder zonen Quincy en Christian, en dochters D’Lila, Jessie, Chance en Love.

Het is afwachten hoe deze juridische kwestie zich verder zal ontwikkelen en welke gevolgen dit kan hebben voor Justin Combs. We zullen de zaak nauwlettend volgen en updates verstrekken zodra er meer informatie beschikbaar is.