Stiefzoon miljardair vermiste Titanic onderzeeër verdedigt zichzelf na online ophef (VIDEO)

Brian Szasz, de stiefzoon van miljardair Hamish Harding, die zich aan boord bevindt van de vermiste Titanic-onderzeeër, heeft zijn acties verdedigd te midden van de tragedie.

Szasz werd eerder viral nadat hij had gepost over het bijwonen van een concert van Blink-182, wat leidde tot een golf van kritiek. Hij raakte ook in een discussie met Cardi B, die zich afvroeg waarom Szasz naar een concert ging terwijl zijn stiefvader vermist was.

Szasz nam zijn toevlucht tot sociale media om de controverse aan te pakken en verklaarde: “Deze hele situatie is een vreselijke nachtmerrie, vooral wat Hamish daar beneden doormaakt. Het is gewoon verschrikkelijk. Ik waardeer de liefde en steun enorm. Ik heb dagenlang niet geslapen. Het gaat niet om mij. Ik maak me uiteraard te veel zorgen om mijn moeder en de situatie, dus ik ben niet aan het feesten of wat ze me ook proberen aan te rekenen.”

Szasz sprak ook over zijn flirt met OnlyFans-model Brea op Twitter en legde uit: “Ik praat altijd met haar op Twitter. We hebben een speelse interactie. Ze wenste me het beste! Ze wenste mijn familie het beste.” In bovenstaande video kun je meer horen over zijn reactie op de controverse.

De tragedie rondom de vermiste Titanic-onderzeeër heeft duidelijk een grote impact op Brian Szasz en zijn familie. Het is begrijpelijk dat hij zich verdedigt tegen kritiek en zich concentreert op het welzijn van zijn moeder en de situatie waarin zijn stiefvader zich bevindt. In tijden van zware emotionele belasting is het belangrijk om begrip en steun te tonen voor degenen die betrokken zijn bij een tragedie van deze omvang.