© Instagram

Rihanna stapt terug als CEO van haar lingeriemerk Savage X Fenty

Rihanna heeft besloten om af te treden als topvrouw van haar eigen lingeriemerk Savage X Fenty. Sinds de oprichting van het merk stond ze aan het hoofd van het bedrijf.

Vrijdag was Rihanna’s laatste werkdag als CEO van Savage X Fenty. Vanaf aanstaande maandag zal Hillary Super haar taken overnemen. Super heeft eerder als topvrouw gewerkt bij Anthropologie Group.

Rihanna is enthousiast over haar opvolger en heeft veel vertrouwen in haar leiderschap. Ze gelooft dat Super het bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen. Ondanks dat Rihanna een stap terugdoet, betekent dit niet dat ze helemaal geen betrokkenheid meer heeft bij Savage X Fenty. Ze zal als uitvoerend bestuurder nauw verbonden blijven met het concern dat ze in 2018 heeft opgericht.

In een interview met Vogue Business benadrukte Rihanna dat dit slechts het begin is voor Savage X Fenty. Ze is trots op de impact die het bedrijf in de afgelopen vijf jaar heeft gehad op de sector. Ze heeft grootse plannen om het merk verder uit te breiden en tegemoet te komen aan de wensen van de consument.

Hoewel Rihanna niet langer de CEO is, zal haar invloed en visie nog steeds aanwezig zijn bij Savage X Fenty. Fans en volgers kunnen uitkijken naar de voortdurende groei en evolutie van het merk onder het leiderschap van Hillary Super.