© Instagram (@ronnieflex010)

Ronnie Flex zat tijdje in afkickkamp om te stoppen met blowen

Ronnie Flex, de getalenteerde rapper, heeft afgelopen najaar een belangrijke stap gezet in zijn persoonlijke groei door zijn wietverslaving aan te pakken. Met succes heeft de 31-jarige artiest volledig afscheid genomen van het blowen.

In de afgelopen jaren heeft Ronnie Flex meerdere keren geprobeerd te stoppen met blowen tijdens verblijven in afkickkampen, omdat een reguliere afkickkliniek niet zijn voorkeur had. “Ik heb gewoon nooit gehouden van autoriteit. Het is misschien een vreemde vergelijking, maar mensen die me vertellen wat ik wel en niet mag, doen me denken aan iets schoolachtigs”, legt Ronnie Flex uit in zijn biografie Ronnie.

“Ik ben behoorlijk verbaasd over mezelf en hoe soepel het allemaal is verlopen”, vertelt de rapper, die wel toegeeft dat hij zijn laatste “hijsjes” heeft genomen in de eerste nacht van zijn verblijf. “Vanaf de volgende dag had ik niets meer, zette ik door en begon ik met sporten.”

Ronnie Flex heeft inmiddels bevestigd dat hij nog steeds gestopt is met blowen, zoals hij vertelt in het LINDA.vakantieboek. Afgelopen zomer was hij er al klaar mee, maar had hij naar eigen zeggen te veel werkverplichtingen om de stap te zetten. “Dus nu was het vooral een gevoel van opluchting: eindelijk kan ik hiermee beginnen. Deze keer was mijn wilskracht enorm groot, en dat is nog steeds zo.”

Het succesverhaal van Ronnie Flex getuigt van zijn vastberadenheid en persoonlijke groei. Het overwinnen van een verslaving is een moeilijke reis, maar zijn doorzettingsvermogen en positieve mindset hebben hem in staat gesteld om deze belangrijke stap te zetten. Als een rolmodel inspireert Ronnie Flex anderen om hun eigen uitdagingen aan te gaan en hun eigen pad naar herstel te vinden.

Nu hij zich volledig heeft toegewijd aan een nuchter leven, kunnen we verwachten dat Ronnie Flex zich verder zal ontwikkelen als artiest en zijn creatieve visie zal blijven delen met zijn fans. Zijn triomf over zijn wietverslaving zal ongetwijfeld een bron van inspiratie zijn voor anderen die een vergelijkbare strijd voeren.