Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Soulja Boy’s bankrekeningen en andere zaken in beslag genomen na mishandelingszaak

Soulja Boy, de beroemde rapper en muzikant, heeft te maken met een nieuwe tegenslag in zijn mishandelingszaak tegen zijn ex-vriendin, Kayla Myers. Agenten hebben onlangs beslag gelegd op Soulja Boy’s bankrekeningen en andere zaken in een poging om de schadevergoeding van $ 472.000 te innen die hij aan Myers heeft verschuldigd.

Myers had Soulja Boy aangeklaagd voor ontvoering en mishandeling die naar verluidt plaatsvond tijdens een huisfeest in Malibu in 2020. De rechter oordeelde in 2022 dat Soulja Boy aansprakelijk was voor de beschuldigingen en dat hij Myers moest compenseren voor haar geleden schade.

Soulja Boy probeerde aanvankelijk te voorkomen dat hij de schadevergoeding zou betalen, bewerend dat hij financieel niet in staat was het bedrag te voldoen. De rechter verwierp echter zijn verzoek en gaf Myers toestemming om beslag te leggen op Soulja Boy’s bezittingen, waaronder zijn auto’s en contant geld.

Agenten hebben nu beslag gelegd op Soulja Boy’s bankrekeningen, zijn auto’s en zijn andere bezittingen, waaronder zijn huis en zijn kleding. Ze hebben ook beslag gelegd op zijn royalty’s en andere inkomstenbronnen.

Myers’ advocaat, Lisa Bloom, zei dat de beslaglegging een belangrijke stap is in de zaak. “Dit is een duidelijk signaal aan Soulja Boy dat hij niet kan wegkomen met geweld tegen vrouwen,” zei Bloom. “Hij zal verantwoordelijk worden gehouden voor zijn daden.”

De zaak is een belangrijke overwinning voor Myers en een voorbeeld van hoe beroemdheden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor geweld tegen vrouwen. Het is ook een waarschuwing voor andere beroemdheden die denken dat ze boven de wet staan.

Soulja Boy heeft nog geen commentaar gegeven op de beslaglegging.