© screenshot

Rick Ross over zijn financiën: “100 miljoen uitgegeven in zes maanden”

Rick Ross heeft in een recente interview een klein boekje opengedaan over zijn financiële uitgaven en zegt in de afgelopen zes maanden zeker 100 miljoen te hebben uitgegeven.

Rick Ross, de iconische rapper uit Mississippi, is al jarenlang een toonbeeld van een baller in de muziekindustrie. Zijn entree in de rapscene was ronduit episch, met zijn doorbraakhit ‘Hustlin” uit 2006 die perfect weerspiegelde waar hij voor stond. Sindsdien heeft hij onvermoeibaar gewerkt aan de uitbreiding van zijn muzikale imperium en tegelijkertijd zijn financiële savvy steeds verder verfijnd.

Ross begon zijn reis naar rijkdom door een zeven-cijferige deal met Def Jam en Jay-Z te tekenen, een keerpunt dat zijn carrière naar nieuwe hoogten stuwde. Recentelijk zat Ross voor een uitgebreid gesprek met de Daily Deposits Miami-podcast in zijn thuisstaat Florida, waarin hij openhartig sprak over hoe hij zijn eerste miljoen verdiende en opzij zette.

Hij herinnert zich zijn gedachtegang van die tijd: “F* een miljoen. Je hebt dat meteen begrepen, je moet deze s* opnieuw aanpassen. Nu is het vijf [miljoen].” Deze mentaliteit, het voortdurend verleggen van zijn financiële doelen, heeft Ross geleid naar waar hij nu staat.

Na jaren van hard werken en slimme investeringen heeft Ross zichzelf betrokken bij een breed scala aan projecten. Hij deelt dat hij in totaal betrokken is geweest bij maar liefst 25 verschillende projecten. Hij beschrijft zichzelf als zuinig als dat nodig is, maar bereid om grote zetten te doen als de tijd rijp is.

Een recent interview met Ross en Meek Mill, gehost door Ebro op Rap Life Radio, wierp licht op zijn nieuwste album. Bovendien gaf Ross een verrassend inzicht in zijn uitgavenpatroon van de afgelopen zes maanden. “Ik heb de afgelopen zes maanden $ 100 miljoen uitgegeven,” deelde hij. Hij ging zelfs in op enkele grote uitgaven, zoals een wieg van $ 35 miljoen en een vliegtuig van $ 35 miljoen, naast andere investeringen.

Rick Ross, een artiest die ooit begon met een droom, heeft bewezen dat hij niet alleen een koning van de rap is, maar ook een meester in het spel van financiële groei en beheer. Zijn indrukwekkende reis van miljoenen naar miljarden is een inspiratie voor velen die streven naar succes en rijkdom.