Kodak Black Niet Eens met Boosie Over Tory Lanez’s Straf voor Neerschieten Megan Thee Stallion (VIDEO)

Kodak Black is het niet eens met de recente opmerkingen van Boosie Badazz over de 10-jarige gevangenisstraf van Tory Lanez voor het neerschieten van Megan Thee Stallion.

Boosie had de straf beschreven als een goede deal en vond dat het niet al te veel tijd achter de tralies was. Maar Kodak Black heeft hier een heel andere mening over.

In een video die op sociale media circuleerde, reageerde Kodak Black op Boosie’s opmerkingen en zei: “Dat is een lange tijd.” De rapper was het duidelijk niet eens met de visie van Boosie op de zaak.

Boosie had eerder gezegd: “Ik denk dat hij er goed uit is gekomen, man, ik weet niet hoe Californië werkt. Ik denk dat hij er maar vijf doet, dat is staatstijd. Shit, in Louisiana? Die n!?&€& zou er 40 hebben gedaan. Een misdaad tegen een vrouw? Veel televisie? 40, n€&@).”

Boosie ging verder door te benadrukken hoe zwaar Louisiana straffen uitdeelt en dat Lanez geluk heeft gehad dat hij niet in die staat werd berecht. Hij voegde eraan toe: “Je kunt zijn talent niet wegnemen, maat. Hij zal terugkomen.”

Het is duidelijk dat Kodak Black een andere kijk heeft op de zaak en niet gelooft dat de straf van Tory Lanez lichtvaardig moet worden genomen. Lanez werd veroordeeld voor drie aanklachten in verband met het incident in 2022, waaronder eerstegraads mishandeling met een vuurwapen, grove nalatigheid bij het afvuren van een vuurwapen, en het bezit van een verborgen vuurwapen in een niet-geregistreerd voertuig.

De mening van Kodak Black voegt een nieuw perspectief toe aan het debat over de zaak Tory Lanez, waarvan de gevolgen en controverse waarschijnlijk nog lang zullen aanhouden.