Snelle biedt opkomende artiesten kans op platencontract bij eigen label

Snelle biedt opkomende artiesten de unieke kans om een platencontract te winnen bij zijn eigen platenlabel, Lieve Jongens.

Sinds dinsdag kunnen getalenteerde nieuwkomers hun demo insturen in de hoop ontdekt te worden. De 27-jarige Snelle, zelf een succesvolle rapper, begrijpt als geen ander hoe moeilijk het kan zijn voor beginnende artiesten om door te breken. Hij herinnert zich hoe rapper Jebroer hem opmerkte en hem de mogelijkheid gaf om zichzelf te ontwikkelen. Snelle wijst ook op internationale voorbeelden zoals Justin Bieber, ontdekt door Usher, Rihanna, geïntroduceerd door JAY-Z, en The Weeknd, gepresenteerd door Drake, die hun succes te danken hebben aan anderen.

Het is voor Snelle van groot belang dat opkomend talent de kans krijgt om hun muziek aan een breder publiek te laten horen. Hij is enthousiast over de “Yours to take”-campagne, waarmee hij nieuw talent een kans kan geven. Snelle kijkt ernaar uit om vele demo’s te ontvangen, ze aandachtig te beluisteren en uiteindelijk zijn kennis en netwerk te delen met het winnende talent.

Uit alle ingezonden demo’s zal Snelle samen met zijn team drie finalisten selecteren. Uiteindelijk zal één van hen de gelukkige winnaar worden. Deze persoon zal niet alleen een platencontract krijgen, maar ook de mogelijkheid om hun debuutsingle uit te brengen.

Met deze bijzondere kans biedt Snelle beginnende artiesten de mogelijkheid om hun muzikale dromen waar te maken en hun talent te laten stralen in de muziekindustrie.