Nicki Minaj komt voor eerst in 5 jaar met langverwachte nieuwe album

Nicki Minaj kondigt de release aan van haar langverwachte nieuwe album op 20 oktober. Het is een opwindend moment voor fans, aangezien het haar eerste album in meer dan vijf jaar is.

De aankondiging kwam rechtstreeks van de koningin van de rap zelf via haar Instagram-account. Het nieuwe album zal dienen als opvolger van haar succesvolle album “Queen” uit 2018. Hoewel ze nog geen details heeft prijsgegeven over de tracks op het album, blijft de anticipatie hoog. Zal ze enkele van haar eerdere singles opnemen of heeft ze gloednieuw materiaal voor ons in petto? Alleen de tijd zal het leren.

Hoewel het even geleden is dat ze een volledig album heeft uitgebracht, heeft Minaj in de tussentijd zeker niet stilgezeten. Ze heeft nog steeds hitnoteringen gescoord met haar onweerstaanbare muziek. Vorig jaar bereikte ze zelfs de nummer één positie in de Verenigde Staten met het nummer “Super Freaky Girl”. En op dit moment vind je haar ook in de hitlijsten met tracks als “Princess Diana” samen met Ice Spice en “Alone” met Kim Petras.

Het is geen verrassing dat Minaj wereldwijd bekend is geworden met haar iconische hits. Wie kan er nu vergeten hoe we allemaal meezongen met nummers als “Starships”, “Super Bass” en “Anaconda”? Haar unieke stijl, creatieve teksten en aanstekelijke beats hebben haar een plekje in de harten van miljoenen fans over de hele wereld bezorgd.

Dus markeer 20 oktober in je agenda, want het belooft een epische dag te worden voor alle Barbz. Nicki Minaj is terug en ze staat op het punt om ons opnieuw te betoveren met haar muzikale genie. We kunnen niet wachten om te horen wat ze voor ons in petto heeft op haar langverwachte nieuwe album. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke muzikale ervaring!