blue vinyl record playing on turntable
Photo by Elviss Railijs Bitāns on Pexels.com

Album Nicki Minaj na vijf jaar stilte op komst

Nicki Minaj’s nieuwe album is op komst na vijf jaar stilte.

Na een periode van vijf jaar zonder nieuw materiaal kondigt Nicki Minaj haar langverwachte nieuwe album aan. Op 20 oktober zal de veertigjarige rapper haar fans trakteren op een frisse dosis muziek.

Via haar Instagram-account deelde Minaj het opwindende nieuws over haar aankomende album. Hoewel ze de details nog achterwege laat, wordt er reikhalzend uitgekeken naar de release. De vraag blijft of er al eerder uitgebrachte singles op het album te vinden zullen zijn.

Hoewel Minaj in de afgelopen jaren geen solo-album heeft uitgebracht, heeft ze nog steeds hits gescoord die indruk hebben gemaakt. Vorig jaar stond ze zelfs op nummer één in de Verenigde Staten met het nummer “Super Freaky Girl”. Momenteel is ze te horen in de hitlijsten met samenwerkingen zoals “Princess Diana” met Ice Spice en “Alone” met Kim Petras.

Met haar kenmerkende stijl en onmiskenbaar rapvermogen heeft Nicki Minaj wereldwijde bekendheid verworven. Hits als “Starships”, “Super Bass” en “Anaconda” hebben haar carrière naar nieuwe hoogten gebracht en haar een prominente positie in de muziekindustrie bezorgd. Het nieuwe album belooft een spannende toevoeging te worden aan haar indrukwekkende discografie.