Moeder YNW Melly zegt hartaanval te hebben gehad door rechtszaak dubbele moord

Moeder van rapper YNW Melly onthult een hartaanval te hebben gehad door alle stress tijdens de lopende zaak tegen haar zoon.

Jamie Demons-King, de moeder van rapper YNW Melly, heeft via Instagram bekendgemaakt dat ze onlangs een hartaanval heeft gehad. Ze schrijft dat haar voortdurende stress voortkomt uit de doodstraf die tegen haar zoon is geëist. YNW Melly staat momenteel terecht voor de dubbele moord op zijn twee vrienden, YNW Juvy en YNW Sakchaser.

In een emotionele berichtgeving op haar Instagram Story laat King weten dat ze de kritiek op haar zoon niet langer kan verdragen. Ze heeft zelfs besloten haar account op het platform niet meer te gebruiken. “Ik verwijder deze app. Ik kan niet constant blijven huilen en mezelf van streek blijven maken vanwege leugenachtige ‘clout chasers’ die niets met het proces te maken hebben, maar er wel veel over praten.”

King onthult in haar bericht verder dat de druk die ze ervaart ook een grote impact heeft op haar lichamelijke gezondheid. “Ik heb een hartaanval gehad als gevolg van alle stress. Maar ik weiger mezelf te laten verslaan”, aldus de moeder van de rapper. Ze benadrukt dat ze deze moeilijke periode het liefst in vrede wil doorkomen. “Ik probeer respectvol te blijven naar jullie allemaal en ik bid voor iedereen, omdat ik geloof dat dit het juiste is om te doen.”

De onthulling van King werpt een licht op de immense druk en emotionele tol die zij als moeder van een rapper in een juridisch gevecht ondergaat. De lopende zaak rondom YNW Melly heeft niet alleen impact op hem, maar ook op zijn familie, zoals blijkt uit de gezondheidsproblemen van zijn moeder.

Terwijl de zaak voortduurt, hoopt King op een vreedzaamere periode waarin ze zich kan richten op haar eigen welzijn en op steun van degenen om haar heen. Haar openhartige bericht is een herinnering aan de menselijke aspecten en de emotionele tol die betrokken zijn bij dergelijke gerechtelijke procedures, en onderstreept de noodzaak van compassie en begrip in deze moeilijke tijden.