Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Queen of Pop Madonna deelt update over gezondheid en wil “zo snel mogelijk optreden”

De legendarische zangeres Madonna heeft eindelijk van zich laten horen na haar recente ziekenhuisopname. Via Instagram deelde de 64-jarige popster op maandag een update waarin ze aankondigde “op weg te zijn naar herstel”. Afgelopen juni werd ze opgenomen op de intensive care vanwege een ernstige bacteriële infectie.

In haar bericht schreef Madonna dat haar eerste gedachten bij het ontwaken in het ziekenhuis naar haar kinderen gingen. Ze vervolgde: “Mijn tweede gedachte was dat ik niemand wilde teleurstellen die kaartjes heeft gekocht voor mijn tournee, of die onvermoeibaar heeft meegewerkt aan het creëren van mijn show.”

Madonna stond op het punt om op 15 juli te beginnen met haar grootschalige tournee genaamd “Madonna: The Celebration Tour”, waarmee ze het veertigjarig jubileum van haar muzikale carrière zou vieren. Echter, gezien haar gezondheidssituatie zal het deel van de tournee dat gepland stond voor Noord-Amerika worden verplaatst.

De zangeres benadrukte dat haar focus nu volledig gericht is op haar gezondheid en dat ze zo snel mogelijk weer aan het werk wil gaan. Ze bedankte haar fans voor de positieve energie en steun die ze heeft ontvangen, en verzekerde hen dat ze spoedig zal terugkeren zodra ze daartoe in staat is.

Hoewel de Amerikaanse shows op een later moment zullen worden ingepland, blijven de concertdata voor Europa ongewijzigd. Madonna zal vanaf oktober door Europa reizen, en op 1 en 2 december zal ze optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Concertorganisator MOJO heeft al laten weten ervan uit te gaan dat deze shows gewoon doorgang zullen vinden.

Madonna’s terugkeer naar het podium wordt met spanning verwacht, en fans kunnen niet wachten om haar weer te zien schitteren tijdens haar langverwachte tournee. Laten we hopen dat de popkoningin snel volledig herstelt en haar spectaculaire optredens weer kan voortzetten.