Dennis Rodman laat het gezicht van vriendin tatoeëren op zijn wang (VIDEO)

Voormalig NBA-basketballer Dennis Rodman heeft voor een opvallend gebaar van liefde gezorgd door het gezicht van zijn vriendin Yella Yella op zijn wang te laten tatoeëren. De 62-jarige sportlegende deelde beelden van het moment waarop de tatoeage werd gezet op sociale media.

Volgens Yella Yella was het niet haar idee om deze permanente liefdesverklaring te laten plaatsvinden. Ze vertelde aan TMZ Sports: “Ik heb hem zelfs gezegd dat hij het niet moest doen. Ik dacht: wat ben je aan het doen?” Ze lijkt verrast te zijn door de daad van Rodman.

Desondanks koos de excentrieke Rodman ervoor om het portret van zijn vriendin op zijn wang te laten vereeuwigen. Hij verklaarde: “Dit is mijn laatste dans met een vrouw. Ik ben dankbaar dat ze van me houdt zoals ik ben, en daarom deed ik dit voor haar.”

De tatoeage van Yella Yella op Rodman’s wang is een opvallend symbool van zijn liefde en toewijding aan haar. Het laat zien dat Rodman bereid is om letterlijk zijn huid te laten merken om zijn gevoelens te uiten.

Dennis Rodman staat bekend om zijn flamboyante persoonlijkheid en onconventionele keuzes, zowel op als buiten het basketbalveld. Zijn recente actie heeft opnieuw de aandacht getrokken van zowel fans als media, en heeft discussies op gang gebracht over de grenzen van romantische gebaren.

Hoewel de tatoeage misschien controversieel is, benadrukt het de unieke relatie tussen Rodman en Yella Yella. Het laat zien dat liefde vele vormen kan aannemen en dat mensen op hun eigen manier uiting geven aan hun gevoelens.

Het is duidelijk dat Dennis Rodman geen gewone romantische gebaren maakt. Met deze gedurfde tatoeage toont hij zijn onvoorwaardelijke liefde voor Yella Yella en zorgt hij ervoor dat hun relatie in de schijnwerpers staat.