Pexels / Pixabay

Ne-Yo na jaren erkend als vader van jongste kinderen

De bekende zanger en songwriter Ne-Yo is recentelijk officieel erkend als de wettelijke vader van zijn twee jongste kinderen. TMZ meldt op basis van juridische documenten dat een rechter heeft ingestemd met het verzoek van de zanger.

Volgens de documenten zal de achternaam van Braidon en Brixton nu veranderen van Bagnerise in Smith, wat overeenkomt met de achternaam van Ne-Yo. Deze juridische erkenning was belangrijk voor de zanger, omdat hij wilde dat zijn jongens ook toegang zouden krijgen tot zijn erfenis.

De 43-jarige Ne-Yo is de biologische vader van de jongens, die hij kreeg met Sade Bagnerise. De oudste van de twee werd geboren terwijl de zanger nog getrouwd was met zijn voormalige vrouw, Crystal Renay, twee jaar geleden. Het tweede kindje kwam ter wereld in februari van dit jaar.

Vorig jaar vroeg Renay de scheiding aan vanwege het feit dat Ne-Yo een kind had verwekt buiten hun huwelijk. Samen hebben ze al drie kinderen: Shaffer (7), Roman (5), en Isabella (2). Met zijn voormalige verloofde Monyetta Shaw heeft Ne-Yo nog twee kinderen, Madilyn Grace (12) en zoon Mason (11).

De juridische erkenning van Ne-Yo als vader markeert een belangrijk moment in zijn leven en de levens van zijn jongste kinderen.