Drake geeft fan tijdens optreden dikke stapel cash van 50K om te flexen op ex (VIDEO)

Drake geeft fan tijdens optreden dikke stapel cash van 50K om te flexen op ex (VIDEO)

Drake heeft tijdens een concert een fan verrast met een dikke stapel cash van 50.000 dollar.

De It’s All A Blur-tour van Drake, samen met speciale gast 21 Savage, blijft niet alleen fans vermaken met geweldige muziek, maar ook met gulle gebaren. Tijdens deze tour hebben de artiesten herhaaldelijk hun waardering getoond voor hun toegewijde aanhang door hen te verrassen met geschenken en financiële beloningen.

Recentelijk, tijdens zijn optreden in Miami, op vermoedelijk zaterdag 29 september, deed Drake iets heel bijzonders voor een fan. Nadat de fan had verteld dat zijn vriendin hem had verlaten, besloot Drake om zijn vrijgevigheid te tonen en schonk hij de fan maar liefst $ 50.000. Dit gebaar werd met luid gejuich ontvangen door het publiek.

Dit is niet de enige keer dat fans tijdens de tour worden verwend. In de traditie van de tour mogen enkele gelukkige bezoekers hun persoonlijke verhalen of ervaringen delen, wat vaak leidt tot beloningen zoals Chanel-tassen, contant geld, vliegtickets en meer.

Tijdens het optreden merkte Drake op: “Dat is een goed teken om vanavond te kiezen. Meestal doe ik iets aardigs voor een dame. Ik zou iets aardigs doen, ik geef een tas weg of zoiets.” Hij vervolgde met het verhaal van de fan die zijn spaargeld aan concertkaartjes had besteed, alleen om erachter te komen dat zijn ex-vriendin niet met hem mee zou gaan. Het publiek reageerde met enthousiasme en Drake besloot de fan te belonen met een royale som geld om zijn avond speciaal te maken.

Drake’s It’s All A Blur-tour staat niet alleen bekend om zijn muzikale prestaties, maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten en blijdschap voor zijn fans. Het publiek in Miami werd getrakteerd op een gedenkwaardige avond vol liefde en vrijgevigheid van de Canadese superster.