Quincy Promes dropt te midden van juridische strijd en veroordeling tot 1,5 jaar cel een videoclip (VIDEO)

Quincy Promes dropt videoclip te midden van juridische strijd met justitie en veroordeling tot 1,5 jaar cel.

Quincy Promes, de talentvolle voetballer die zich na het einde van het seizoen weer meer op zijn muziek kan richten, verrast zijn fans met een gloednieuwe videoclip genaamd “Kat in ’t Bakkie”. Ondanks zijn recente juridische problemen, waarbij hij veroordeeld werd tot 1,5 jaar cel voor het neersteken van zijn neef, blijft Promes zijn muzikale passie voeden.

Op vrijdag kregen we al een voorproefje van Promes’ muzikale veelzijdigheid toen hij te horen was op tracks van Chivv en Lucky Jones. Maar vandaag zet hij zijn eigen soloavontuur voort met de release van “Kat in ’t Bakkie”, waarbij hij de samenwerking aangaat met Topperig. De videoclip, die hier te zien is, belooft een visueel spektakel te zijn dat de creatieve visie van Promes weerspiegelt.

Het is een opmerkelijke stap voor Promes, vooral gezien de recente juridische ontwikkelingen. Hoewel zijn veroordeling een schaduw werpt op zijn reputatie, heeft hij ervoor gekozen om door middel van muziek een uitlaatklep te vinden en zijn artistieke expressie voort te zetten.

“Kat in ’t Bakkie” is een bewijs van Promes’ vastberadenheid om zijn passie te volgen, zelfs te midden van uitdagende tijden. Met Topperig aan zijn zijde belooft de single een energieke mix van beats en lyrische vaardigheden te bieden, die het publiek meeslepen in de wereld van Promes’ muzikale visie.

Hoewel zijn juridische situatie zijn toekomst in de voetbalwereld onzeker maakt, heeft Promes besloten om zijn fans niet teleur te stellen en hen te blijven verrassen met zijn muzikale talent. “Kat in ’t Bakkie” is een blijk van zijn vastberadenheid om zichzelf te uiten en zijn artistieke reis voort te zetten, ongeacht de omstandigheden.

Als fans van Promes kunnen we alleen maar hopen dat hij zich, naast het nastreven van zijn muziekcarrière, ook kan focussen op het oplossen van zijn juridische kwesties en persoonlijke groei. Ondertussen kunnen we genieten van “Kat in ’t Bakkie” als een voorbeeld van zijn doorzettingsvermogen en veerkracht in het gezicht van tegenspoed.