Madonna verlaat ziekenhuis na opname op intensive care met bacteriële infectie

Madonna heeft het ziekenhuis verlaten na opgenomen te zijn geweest vanwege een bacteriële infectie. De 64-jarige popster is weer thuis en voelt zich beter, zo meldt BBC News.

Afgelopen zaterdag ontwikkelde Madonna een bacteriële infectie, wat resulteerde in enkele dagen op de intensive care, volgens haar manager Guy Oseary. Amerikaanse media meldden dat de zangeres bewusteloos werd aangetroffen en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Oseary heeft geen verdere details gedeeld, dus de oorzaak van de infectie is niet bekend.

Madonna zou op 15 juli van start gaan met haar grote tournee, Madonna: The Celebration Tour, om te vieren dat haar muzikale carrière al veertig jaar beslaat. Optredens in de Amsterdamse Ziggo Dome staan gepland op 1 en 2 december. Het is echter nog onduidelijk of deze shows kunnen doorgaan. Concertorganisator MOJO geeft echter aan ervan uit te gaan dat de shows wel doorgang zullen vinden.

Het is goed om te horen dat Madonna herstellende is en weer thuis is na haar ziekenhuisopname. Fans over de hele wereld zullen opgelucht zijn dat ze zich beter voelt. We hopen dat ze spoedig herstelt en haar tournee kan voortzetten zoals gepland.