© Instagram

Lil Durk claimt bekend persoon op plaats te hebben gezet via Insta DM na opmerkingen

Lil Durk claimt een bekend persoon op zijn (of haar) plaats te hebben gezet na online opmerkingen.

Op 29 juni 2023 beweerde rapper Lil Durk op zijn Instagram Story dat hij iemand in zijn privéberichten had geconfronteerd vanwege opmerkingen. Hoewel Lil Durk vaak sociale media gebruikt voor subliminale boodschappen, promoties en opschepperij, vermijdt hij meestal conflicten op sociale media, behalve zijn voortdurende vete met Quando Rondo. Maar onlangs vermeldde hij dat hij iemand heeft laten verontschuldigen nadat die persoon openbare opmerkingen had gemaakt waar hij problemen mee had. Hij gaf geen specifieke details over wie de persoon was.

Op zijn Instagram Story legde Lil Durk uit dat hij zich op zijn pagina niet vrij kan uiten vanwege monetisatie. Deze gebeurtenis lijkt een grens voor hem te hebben getrokken, aangezien hij meestal een verscheidenheid aan inhoud plaatst. Lil Durk is eerder betrokken geweest bij vergelijkbare situaties, zowel direct als indirect.

Tijdens een optreden op de Off The Record-podcast met DJ Akademiks besprak Lil Durk het overlijden van King Von en haalde hij uit naar Quando Rondo en Lul Tim vanwege hun betrokkenheid en uitdagingen. Hij benadrukte dat hun acties onherstelbare gevolgen hadden en noemde Quando Rondo een “kleine jongen”. Quando Rondo reageerde op Twitter en verwees naar de dood van zeven mensen, maar ging niet rechtstreeks in op de opmerkingen van Lil Durk.

Hoewel Lil Durk tijdens de podcast direct was in zijn uitspraken, heeft hij de situatie op sociale media niet verder besproken, afgezien van mogelijk subtiele steken.