Kodak Black dist Boosie in nieuwe freestyle: "Wie denkt Boosie dat hij is?" (VIDEO)
© screenshot

Kodak Black dist Boosie in nieuwe freestyle: “Wie denkt Boosie dat hij is?” (VIDEO)

In een verrassende wending heeft Kodak Black Boosie Badazz opgeroepen in een nieuwe freestyle over Drake’s ‘8 AM in Charlotte’. De twee rappers hebben in het verleden al woorden gewisseld, en deze nieuwe verzen voegen meer brandstof toe aan het vuur van hun ogenschijnlijke geschil.

Tijdens zijn couplet op de freestyle begon Kodak Black met het reflecteren op zijn eigen positie in de industrie en hoe hij wordt beschouwd als een bedreiging door anderen. Hij benoemde de angst die hij oproept bij mensen sinds zijn jonge jaren en hoe dat hem heeft gevormd.

De verrassende wending kwam toen Kodak Black Boosie Badazz direct aansprak in zijn freestyle. Hij liet doorschemeren dat Boosie denkt dat hij iets speciaals is en vroeg retorisch: “Wie denkt Boosie dat hij is? Wie denken jullie dat je bent?” Hiermee lijkt Kodak Black te verwijzen naar een vermeende arrogantie of houding van Boosie, en het voegt een nieuw hoofdstuk toe aan hun lopende interacties.

De rapgemeenschap kijkt gespannen toe hoe deze woordenwisseling tussen Kodak Black en Boosie zich ontvouwt, en fans vragen zich af of dit het begin is van een openlijke rivaliteit tussen de twee. De komende tijd zal onthullen hoe deze situatie zich verder ontwikkelt in de dynamische wereld van de hiphopcultuur.