Timbaland deelt 'edible'-ervaringen na eten wietkoekje: 'Overleden Michael Jackson praatte tegen mij'
© Instagram

Timbaland deelt ‘edible’-ervaringen na eten wietkoekje: ‘Overleden Michael Jackson praatte tegen mij’ (VIDEO)

Timbaland, de legendarische producer, deelde onlangs enkele komische verhalen over zijn ervaringen met ‘edibles’ tijdens een verschijning op het platform “Million Dollaz Worth of Game” van Gillie en Wallo.

Deze verhalen laten zien hoe zelfs beroemdheden hilarische en soms bizarre momenten beleven na het gebruik van cannabis-infused lekkernijen.

Het eerste verhaal bracht Timbaland terug naar een onvergetelijk moment waarop hij naar Michael Jacksons ‘Human Nature’ luisterde en overtuigd was dat de overleden King of Pop persoonlijk met hem sprak. Een bovennatuurlijke twist die plaatsvond kort na Michaels overlijden, waar Timbaland zich leek te verbinden met de legendarische artiest op een heel ander niveau.

Het tweede verhaal nam een meer filmische wending toen Timbaland wakker werd terwijl hij naar Jamie Foxx’ “Miami Vice” keek en daadwerkelijk geloofde dat de getalenteerde acteur op hem aan het schieten was. Een duidelijk voorbeeld van hoe het consumeren van edibles soms tot hilarische misvattingen en hallucinaties kan leiden.

Deze onthullingen van Timbaland benadrukken de lichtere kant van de cannabiservaring, waar zelfs iconen uit de muziekindustrie zich overgeven aan de grillen van edibles en onverwachte avonturen beleven. Het interview biedt luisteraars een glimp van de speelse kant van een artiest die de wereld al jarenlang met zijn muzikale genie vermaakt.