Soulja Boy
© Instagram

Soulja Boy biedt excuses aan aan Chrisean Rock na beledigende uitspraken over zoontje

Na eerder kwetsende opmerkingen te hebben gemaakt over de baby van Chrisean Rock, keert Soulja Boy nu terug op zijn schreden en biedt zijn excuses aan aan de betrokken partij.

Op sociale media verontschuldigde Soulja Boy zich tegenover Chrisean Rock en legde uit dat zijn eerdere uitspraken waren ingegeven door een reactie op beledigende opmerkingen over zijn eigen zoon. Hij benadrukte dat hij, ondanks zijn excuses, nog steeds van mening is dat de vader van Chrisean Rock, Blueface, geen excuses verdient.

Soulja Boy verklaarde: “Chrisean, ik wil mijn excuses aan je aanbieden, maar aangezien je vriend gek over mijn zoon praatte, moest ik gek praten over zijn zoon. Ik weet dat hij zich niet zou verontschuldigen tegenover mijn baby-mama omdat hij liegt en gek praat, dus ik zou zeggen dat het me spijt dat je er middenin betrapt werd.”

Hoewel Soulja Boy zijn excuses aanbiedt, benadrukt hij dat de kwestie tussen hem en Blueface moet blijven. Hij belooft echter een grotere man te zijn en de situatie niet verder op te hitsen. De rapper sluit af door te zeggen: “Het is geen verontschuldiging, het is gewoon begrip.” Het blijft afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontvouwen in de altijd roerige wereld van de entertainmentindustrie.