Fans voetbalclub PSG helemaal klaar met Messi en woest bij stadion

De fans van voetbalclub PSG zijn helemaal klaar met Lionel Messi.

Het lijkt erop dat de liefde tussen Paris Saint-Germain en Lionel Messi van korte duur zal zijn. De Argentijnse superster wordt bekritiseerd door een deel van de aanhang van de Franse topclub en heeft nu ook een schorsing opgelegd gekregen.

Honderden supporters verzamelden zich bij het Parc des Princes om hun ongenoegen over Messi te uiten. Ze zongen kwetsende liederen en scholden de speler uit. Het incident vond plaats nadat Messi afwezig was op de training en in plaats daarvan werd gespot in Saoedi-Arabië, waar hij toeristisch ambassadeur is.

Messi kreeg geen toestemming van de club om af te reizen naar Saoedi-Arabië, maar besloot toch te gaan. Dit resulteerde in een schorsing van twee weken door PSG, zo melden Franse media. Het lijkt erop dat de relatie tussen Messi en zijn club steeds verder verslechtert.

Volgens geruchten in de media zal Messi PSG aan het einde van het seizoen verlaten. De zevenvoudig Gouden Bal-winnaar heeft zijn aflopende contract nog niet verlengd en wordt al geruime tijd gelinkt aan een terugkeer naar zijn oude club, FC Barcelona.

De zomer van 2021 was nog veelbelovend voor Messi, toen hij zijn nieuwe avontuur bij PSG aanging. Maar nu lijkt het erop dat de Argentijnse superster zijn tijd bij de Franse club niet zal afmaken en alweer snel verder zal gaan naar een andere bestemming.