Jamie Foxx laat voor eerst iets horen sinds ziekenhuisopname: “ik voel me gezegend”

Jamie Foxx heeft voor het eerst sinds zijn ziekenhuisopname van zich laten horen op sociale media.

De 55-jarige acteur werd ruim twee weken geleden met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar heeft nog steeds niet bekendgemaakt wat hem precies mankeert.

Op Instagram plaatste Foxx een bericht waarin hij zijn dankbaarheid uitte voor alle liefde en steun die hij heeft ontvangen. “Ik voel me gezegend en stuur elke dag liefde terug naar jullie”, schreef de acteur.

Veel beroemde vrienden van Foxx reageerden op zijn bericht, waaronder John Legend, Ellen DeGeneres, Courteney Cox en Ansel Elgort. “Word alsjeblieft snel weer beter Jamie”, schreef Elgort.

Foxx’s dochter Corinne heeft via sociale media laten weten dat het naar omstandigheden goed gaat met haar vader, maar heeft nog geen details gegeven over zijn gezondheidsproblemen.

Fans van de acteur maken zich zorgen over zijn gezondheid en hopen op meer informatie over zijn toestand. Vooralsnog lijkt het erop dat Foxx zijn privéleven zo privé mogelijk wil houden en zijn gezondheidsproblemen niet publiekelijk wil bespreken.

Foxx staat bekend om zijn veelzijdige carrière in de entertainmentindustrie, waarbij hij heeft uitgeblonken als acteur, komiek, zanger en producer. Hij won een Academy Award voor Beste Acteur voor zijn rol in de film Ray en heeft ook in andere succesvolle films gespeeld, waaronder Django Unchained en Collateral.