Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Doodgeschoten rapper Nipsey Hussle’s miljoenen verdeeld over zijn kinderen

Volgens gerechtelijke documenten, verkregen door RadarOnline.com, zal de nalatenschap van de legendarische rapper Nipsey Hussle verdeeld worden tussen zijn twee kinderen.

Nipsey’s broer, Blacc Sam, diende zijn laatste financiële rapport in waarin de details van Nipsey’s nalatenschap werden onthuld. De nalatenschap omvat een totaalbedrag van $11.355.596,64 aan activa. Dit omvat bijna $6 miljoen in contanten, naast diverse zakelijke ondernemingen, waaronder een 100% eigendom in All Money Inc ter waarde van $2,4 miljoen.

De andere activa bestaan uit een 100% belang in Marathon Studios, een 100% belang in The Marathon Touring ter waarde van $606.000, en een 100% belang in The Marathon Clothing Inc ter waarde van $271.000. Nipsey’s handelsmerk wordt geschat op ongeveer $913.000 in waarde.

Blacc Sam heeft verzocht om een verdeling van 50% van Nipsey’s nalatenschap aan de kinderen van Nipsey, waarbij Nipsey’s zoon Kross een extra bedrag van $113.000 krijgt ter compensatie voor de betalingen voor de scholing en zorg van Nipsey’s dochter, Emani. De andere helft van de nalatenschap van Kross is bestemd voor zijn moeder, actrice Lauren London, die nu ook de voogdij over haar zoon heeft na een rechterlijke beslissing.

Deze regeling volgt op een juridische strijd om de voogdij over Nipsey’s dochter, aangezien zijn familie beweerde dat de moeder van het meisje geen geschikte ouder was.