Elon Musk
© screenshot

MMA gevecht tussen rijkste mannen ter wereld Musk en Zuckerberg gaat misschien toch door

Het langverwachte gevecht tussen twee van ’s werelds rijkste mannen, Elon Musk en Mark Zuckerberg, is wellicht nog niet helemaal van de baan, onthulde Musk in een recent gesprek op de Joe Rogan-podcast.

De Tesla baas legde uit dat Italië had aangeboden om het gevecht te organiseren in het historische Colosseum, maar Musk wilde de integriteit van deze locatie behouden en geen overmatige commercialisering toestaan.

Uiteindelijk trok Zuckerberg zich terug, wat leidde tot de annulering van het gevecht. Toch blijft de mogelijkheid van een miljardairgevecht in de toekomst bestaan. Musk benadrukte dat hij bereid was om waar dan ook en onder welke regels dan ook tegen Zuckerberg te vechten, ondanks beschuldigingen van Zuckerberg dat Musk niet serieus was.

Met vertrouwen in zijn fysieke voordeel vanwege zijn grootte, noemde Musk op humoristische wijze zijn ‘gepatenteerde walrusbeweging’, verwijzend naar zijn gewichtsvoordeel ten opzichte van Zuckerberg. De uitkomst van deze mogelijke miljardairgevecht blijft vooralsnog onzeker, maar de wereld blijft gespannen afwachten.