© Instagram (@champagnepapi)

Drake tijdens optreden geraakt door telefoon gegooid door fan (VIDEO)

Tijdens een optreden in Chicago werd rapper Drake geraakt door een telefoon die vanuit het publiek werd gegooid. De telefoon raakte zijn pols, maar de 36-jarige artiest lijkt weinig last te hebben van het incident.

Het incident vond plaats tijdens de openingsavond van Drake’s It’s All a Blur Tour. Op het moment dat hij zijn versie van Ginuwine’s nummer “So Anxious” ten gehore bracht, werd er plotseling een telefoon vanuit de zaal naar hem gegooid.

Op beelden die circuleren op sociale media is te zien hoe Drake even verbaasd naar de telefoon kijkt, maar al snel zijn optreden vervolgt alsof er niets is gebeurd. Het lijkt erop dat de rapper het incident met humor en professionaliteit heeft opgepakt.

Drake staat bekend om zijn energieke live-optredens en interactie met het publiek, maar soms kunnen fans iets te enthousiast worden. Hoewel het gooien van voorwerpen naar artiesten nooit acceptabel is, heeft Drake laten zien dat hij zich niet uit het veld laat slaan en zijn show met dezelfde passie voortzet.

Het incident heeft veel aandacht gekregen op sociale media, waar fans hun zorgen uiten over de veiligheid van artiesten tijdens concerten. Het herinnert ons eraan dat respect en verantwoordelijkheid belangrijk zijn bij het bijwonen van live-optredens.

Drake’s It’s All a Blur Tour zal naar verwachting een groot succes worden, ondanks dit kleine voorval. Fans kunnen blijven genieten van zijn muziek en optredens, terwijl hij zijn weg vervolgt op het podium, ongeacht de obstakels die hij tegenkomt.