© Instagram

Blueface geconfronteerd met nieuwe rechtszaak wegens verwonding bij schietincident

Rapper Blueface geconfronteerd met nieuwe rechtszaak wegens vermeende verwonding bij schietincident.

Rapper Blueface, die momenteel betrokken is bij een lopende rechtszaak over een poging tot moord, wordt geconfronteerd met een nieuwe civiele zaak. Jasmine Brooks beweert dat Blueface haar heeft verwond tijdens het schietincident en eist meer dan $15.000 aan schadevergoeding.

Volgens CBS 8 News beweert Brooks dat ze “letsel heeft opgelopen aan haar lichaam, met name aan haar gezicht, als gevolg van de ontoereikende, onredelijke en schromelijk ontoereikende beveiliging van het pand door de beklaagden.” Ze zoekt naar een juryrechtszaak om haar zaak te behandelen.

De rapper, die eerder deze maand werd gearresteerd wegens verdenking van poging tot moord, heeft borgtocht betaald en wacht momenteel op verdere ontwikkelingen in zijn rechtszaak. Blueface heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn aan de beschuldigingen.

Deze nieuwe civiele zaak voegt zich bij de bestaande juridische problemen van de rapper en zal verder onderzocht moeten worden om tot een besluit te komen. Blueface’s juridische team zal naar verwachting deze zaak ook krachtig verdedigen, terwijl de rapper blijft vechten om zijn onschuld te bewijzen in de lopende strafzaak.