Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Sor weigert voorprogramma Anouk in Ziggo Dome na gebruik ‘n-woord’ tegen Ronnie Flex

De rapper Sor heeft bekendgemaakt niet meer op te treden in het voorprogramma van Anouk tijdens haar aankomende concerten in de Ziggo Dome.

Op 31 mei en 1 juni stond de rapper gepland om het publiek op te warmen, maar hij heeft besloten zich terug te trekken. Via Instagram deelde hij zijn besluit: “Heb de show gecanceld om voor de hand liggende redenen”.

Deze actie volgt op de reactie van Anouk op een disstrack van Ronnie Flex, waarin hij verwijst naar eerdere controversiële uitlatingen van de zangeres. In zijn track beschuldigt Ronnie Flex Anouk van transfobie en gebruikt expliciete taal om zijn punten te maken. Anouk reageerde op haar beurt met een bericht waarin zij Ronnie Flex aanviel en daarbij meerdere keren het n-woord gebruikte, een term die zij later uit haar post verwijderde.

De beslissing van Sor om niet meer op te treden, onderstreept de gespannen sfeer die momenteel heerst in de Nederlandse muziekwereld. Fans en andere artiesten wachten af hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen.