Voetballer Ihattaren en influencer Yasmine Driouech in huwelijksbootje gestapt

Profvoetballer Ihattaren en influencer Yasmine Driouech zijn in het huwelijksbootje gestapt.

Dat hebben de twee via Instagram laten weten. Het paar deelde een reeks foto’s van hun trouwerij en schreef daarbij: “Mr & Mrs Ihattaren”. Ook verwezen zij naar zichzelf als “Bonnie en Clyde”, het beruchte bankroverskoppel uit de jaren 30 van de vorige eeuw.

De weg naar het huwelijk verliep niet altijd even soepel voor het stel. In het najaar van 2022 verloofden zij zich, maar zes weken later gingen zij uit elkaar. Uiteindelijk vonden zij elkaar toch weer terug.

In februari van dit jaar werd de voetballer opgepakt op verdenking van mishandeling in de relationele sfeer. Hij wordt ervan verdacht Driouech te hebben mishandeld. Ihattaren kwam een dag later vrij, maar is nog steeds verdachte in de zaak. Het was niet de eerste keer dat Ihattaren in aanraking kwam met justitie. In november vorig jaar zat hij enige tijd vast wegens een ernstige bedreiging. Na bekendmaking van zijn relatie met Driouech werd de voetballer zelfs bedreigd en verscheen hij een tijd niet op het trainingsveld.

Ihattaren gold in zijn eerste seizoenen bij PSV als groot talent, maar belandde op een zijspoor. Hij werd verkocht aan Juventus, waar hij ook niet tot zijn recht kwam. Een uitleenperiode bij Ajax bleek ook niet het gewenste effect te hebben op zijn carrière.

Het is nog niet bekend wat de toekomstplannen van het pasgetrouwde stel zijn en of de voetballer zijn verdachte status zal verliezen. Voor nu lijken Ihattaren en Driouech in elk geval gelukkig samen te zijn en elkaar te hebben gevonden.