Trapjack vuurt terug met disstrack na sneak peek Lil Kleine: “Geen Lil Kleine”

In een onverwachte wending van gebeurtenissen heeft rapper Trapjack gisteravond hard teruggeslagen naar Lil Kleine met een felbegeerde disstrack, getiteld “Geen Lil Kleine”. De track is een reactie op een subtiele sneer die Lil Kleine richtte op Trapjack in een preview van zijn nieuwe nummer met Cristian D.

Lil Kleine’s Sneer Ontsteekt Vuur

Het begon allemaal met een teaser van Lil Kleine’s aankomende track “Anna”. In de preview rapt hij: “B*tch het is Lil Kleine, jij weet zelf het is geen Trapjack.” Deze onverwachte opmerking zorgde voor verwarring en opschudding onder fans, die zich afvroegen waarom Lil Kleine besloot om Trapjack te dissen.

Trapjack zelf reageerde niet lang daarna met verbazing op de sneer. In zijn eigen teaser van een disstrack stelde hij de vraag: “Ayo Jorik, nu wat hoor ik?”. Hij benadrukte dat Lil Kleine bewust zijn naam gebruikte voor een rijm, terwijl er genoeg andere opties waren die op “Snapchat” rijmen.

“Geen Lil Kleine”: Een Genadeloze Tegenaanval

De resulterende disstrack, “Geen Lil Kleine”, is een genadeloze aanval op Lil Kleine. Trapjack begint met sarcasme, suggereert dat het Lil Kleine zo slecht gaat dat hij zijn naam moet gebruiken om aandacht te krijgen. Vervolgens haalt hij hard uit naar de Amsterdamse rapper, met verwijzingen naar eerdere incidenten en zelfs een sneer naar Cristian D en zijn familie.

Trapjack maakt duidelijk dat hij geen zin heeft in dit soort drama, maar dat Lil Kleine hem geen andere keuze heeft gelaten. De disstrack is een krachtige affirmatie van Trapjacks positie in de rapwereld, en laat zien dat hij niet bang is om te confronteren, zelfs als het tegen een van de grootste namen in de Nederlandse hiphop is.

De Disstrack: Een Nieuwe Dimensie Aan De Rivaliteit

De disstrack van Trapjack heeft de spanning tussen de twee rappers aanzienlijk verhoogd en voegt een nieuwe dimensie toe aan hun rivaliteit. Het zal ongetwijfeld tot veel discussie en reacties leiden in de Nederlandse hiphopscene. Fans van beide artiesten zullen nu afwachten hoe Lil Kleine hierop zal reageren.

De release van “Geen Lil Kleine” is een krachtige zet van Trapjack en bevestigt zijn status als een geduchte kracht in de Nederlandse rapwereld. De disstrack is scherp, onverbiddelijk en laat zien dat Trapjack niet van plan is om zich te laten kleineren.