Tony Yayo over waarom hij 50 Cent niet kon bezoeken na schietpartij (VIDEO)

Tony Yayo onthult waarom hij 50 Cent niet in het ziekenhuis bezocht na de schietpartij waarbij hij negen keer werd geraakt.

In een recent interview met de podcast “Hotboxin’ with Mike Tyson” onthulde rapper Tony Yayo waarom hij zijn goede vriend 50 Cent niet in het ziekenhuis bezocht na de schietpartij die plaatsvond vlak voor de release van “Power of the Dollar”. Hoewel 50 Cent ernstig gewond was geraakt, besloot Yayo hem niet op te zoeken.

Yayo legde uit dat hij zich bedreigd voelde nadat 50 Cent was neergeschoten. “Ze zeiden: ‘Jij bent de volgende, Yayo, ze gaan je vermoorden!'”, herinnerde hij zich. “En 50 was nog steeds zwaargewond. Ik dacht bij mezelf: ‘Damn, ga ik sterven? Gaan ze me hier vermoorden?’ Ik moest veilig zijn, toch?”

Maar volgens Yayo was 50 Cent altijd een denker en had hij een bijzondere reden om Yayo niet in het ziekenhuis te willen zien. “Toen hij in het ziekenhuis lag, wilde hij niet dat ik hem zo zwaar toegetakeld zou zien”, vervolgde Yayo. “Maar ik vroeg hem: ‘Waarom wilde je niet dat ik je zag?’ En hij antwoordde: ‘Omdat het jouw geestelijke gesteldheid zou beïnvloeden. Het zou je bang maken om me zo toegetakeld te zien.'”

Verschillende mensen hebben gesproken over de mentale instelling van 50 Cent, wat zijn benadering van Yayo verklaart. “Als het om 50 gaat, is er iets bijzonders aan hem”, zei auteur Robert Greene. “Er is een energie en ik denk dat die energie voortkomt uit zijn realistische kijk op de wereld. Hij is niet iemand die constant high wil worden en in een fantasiewereld wil leven en zich voorstelt dat hij geld heeft. Hij is buitengewoon realistisch wanneer hij naar de wereld kijkt, en ik denk eigenlijk dat hij dat van zijn moeder heeft geleerd, eerlijk gezegd. Zijn vader was een drugshandelaar, een hustler, die werd vermoord toen hij geloof ik negen jaar oud was. Zij had dat soort harde mentaliteit.”

Hoewel het begrijpelijk is dat 50 Cent Yayo wilde beschermen en zijn mentale welzijn niet wilde schaden, is het duidelijk dat de schietpartij een diepgaande impact had op de hele G-Unit-familie. Deze openbaring van Yayo werpt nieuw licht op de hechte band tussen de rappers en hun streven naar veiligheid te midden van geweld en bedreigingen in de muziekindustrie.