Pexels / Pixabay

Tennisster Naomi Osaka en rapper Cordae verwelkomen eerste kindje

Tennisster Naomi Osaka en haar vriend, de Amerikaanse rapper Cordae, hebben hun eerste kindje verwelkomd, zo meldt People op dinsdag. De meervoudig Grand Slam-winnares en de getalenteerde rapper zijn de trotse ouders geworden van een dochter.

Volgens een bron die sprak met People maken zowel de 25-jarige tennisster als haar pasgeboren dochter het goed. In januari kondigde de Japanse Osaka via Instagram aan dat ze zwanger was, waardoor ze dit jaar niet meer in actie is gekomen op de tennisbaan.

Osaka deelde destijds haar enthousiasme en schreef: “De meest uitdagende periodes in het leven zijn ook de meest vreugdevolle. Ik kijk uit naar alle mooie momenten die me te wachten staan, zoals mijn kind dat naar een van mijn wedstrijden kijkt en dan tegen iemand zegt: ‘Dat is mijn moeder’.” Ze begeleidde haar bericht met een foto van een echo van haar baby.

In juni onthulde de tennisster met foto’s van haar gender reveal party dat ze in verwachting was van een meisje.

Osaka en haar vriend Cordae zijn sinds 2019 samen. Cordae, die in 2020 genomineerd werd voor een Grammy Award, heeft samengewerkt met diverse artiesten, waaronder H.E.R. en Young Thug.

Het is een vreugdevol moment voor Naomi Osaka en Cordae, en fans wereldwijd feliciteren het paar met de komst van hun dochter. We wensen hen alle geluk en voorspoed toe in deze nieuwe fase van hun leven als ouders.