© Instagram

Tekashi 6ix9ine belaagd na vrijlating uit gevangenis (VIDEO)

Rapper Tekashi 6ix9ine belaagd door journalisten en wat fans na vrijlating uit gevangenis.

6ix9ine is een figuur die voortdurend omgeven lijkt te zijn door controverse, waar hij zich ook bevindt. Zijn tumultueuze reis begon in 2018 toen hij plotseling wereldwijde bekendheid verwierf. Hij raakte snel verwikkeld met bendes en betrokken bij een RICO-rechtszaak. Ondanks zijn betrokkenheid bij criminele activiteiten slaagde hij erin strafvermindering te krijgen door uitgebreid te getuigen. Na zijn vrijlating ging hij weer de muziekindustrie in, hoewel zijn ster snel begon te tanen.

Dat gezegd hebbende, heeft de rapper het afgelopen jaar opnieuw veel aandacht getrokken. Hij werd aangevallen in een sportschool, maar gebruikte de hernieuwde aandacht om een reggaeton-album uit te brengen.

Recentelijk werd hij in de Dominicaanse Republiek gearresteerd op beschuldiging van het aanvallen van twee producenten met medewerking van enkele handlangers, wat tot veel opschudding leidde.

Slechts enkele dagen geleden werd hij op borgtocht vrijgelaten en kan hij nu terugkeren naar de Verenigde Staten, zij het met de verplichting om afstand te houden van de slachtoffers.