© Pexels / Pixabay

Chris Brown aangeklaagd voor mishandeling met fles tequila

De Engelse autoriteiten hebben Chris Brown in staat van beschuldiging gesteld vanwege vermeende mishandeling in een nachtclub in Londen.

Het beweerde slachtoffer, Abe Diaw, beweert dat Brown hem aanviel met een fles tequila, waardoor hij ernstige verwondingen opliep aan zijn hoofd en been. Diaw, die Brown al zeven jaar kende, wilde hem begroeten, maar in plaats daarvan werd hij herhaaldelijk geslagen met de fles tequila, waardoor hij bewusteloos raakte en op de grond belandde. Volgens Diaw beweert de politie dat Chris Brown voortvluchtig is, aangezien hij inmiddels weer in de Verenigde Staten zou zijn.

Diaw eist een schadevergoeding van Chris Brown voor zowel de fysieke als emotionele schade die hij heeft geleden als gevolg van de vermeende aanval. Hij beweert blijvend letsel te hebben opgelopen en nog steeds mentaal te lijden onder het voorval.

Tot op heden is er geen reactie geweest van de woordvoerder van Chris Brown op deze beschuldigingen. Beveiligingscamera’s in de nachtclub hebben het incident vastgelegd, en deze beelden dienen als bewijsmateriaal in de zaak.