Supreme en Clarks Originals slaan handen ineen voor spannende nieuwe collectie

Supreme en Clarks Originals hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor een spannende nieuwe collectie.

De langverwachte Spring 2023 collectie van Supreme komt op een moment waarop het merk druk bezig is met verschillende samenwerkingen, waaronder COOGI en Jacob & Co., deze lente.

In deze nieuwe samenwerking heeft Supreme zijn kenmerkende stempel gedrukt op de iconische lage Wallabees van Clarks, met opvallende en unieke ontwerpen. De schoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig suède en zijn voorzien van prachtige geborduurde motieven, waaronder sterren en vlammen. De collectie bestaat uit drie kleuropties: beige, zwart en een opvallende combinatie van rood en geel.

Vanaf 11 mei kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen, want de nieuwe collectie zal verkrijgbaar zijn via de officiële website van Supreme. Het is ongetwijfeld een kans voor fans om hun schoenencollectie uit te breiden met deze exclusieve en trendy items.

De samenwerking tussen Supreme en Clarks Originals heeft altijd geleid tot een mix van stijl en subcultuur, waarbij beide merken hun unieke esthetiek combineren om iconische schoenen te creëren. De Spring 2023 collectie belooft niet anders te zijn, met een samensmelting van Supreme’s eigenzinnige ontwerpelementen en de tijdloze kwaliteit van Clarks.

Modefanaten en verzamelaars kunnen reikhalzend uitkijken naar de lancering van deze nieuwe collectie, die ongetwijfeld een hit zal zijn onder liefhebbers van streetwear en sneakerheads. Met Supreme’s reputatie als trendsetter en Clarks’ erfgoed van vakmanschap, zal deze samenwerking ongetwijfeld een succes worden.

Zorg ervoor dat je de datum in je agenda markeert en mis niet de kans om een paar van deze exclusieve Supreme x Clarks Originals Wallabees toe te voegen aan je collectie. Bereid je voor op een nieuwe golf van stijl en laat je persoonlijkheid spreken met deze unieke schoenen. Wees snel, want zoals altijd zal de vraag groot zijn en de voorraad beperkt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beschikbaarheid van de collectie via de officiële kanalen van Supreme. Dit is een samenwerking die je niet wilt missen!