© Instagram

Rihanna stoot zangeres Katy Perry van troon en is nu meest gevolgde vrouw op Twitter

Rihanna stoot zangeres Katy Perry van de troon als vrouw met meeste volgers op sociale mediaplatform Twitter.

Rihanna is nu de meest gevolgde vrouw op Twitter, met maar liefst 108,3 miljoen volgers. Hiermee heeft ze haar collega Katy Perry ingehaald, die nu op de tweede plaats staat met 108,1 miljoen volgers. De toename van Rihanna’s populariteit op Twitter wordt toegeschreven aan foto’s van haar elf maanden oude zoon.

Volgens berichten in de media heeft Rihanna haar volgersaantal zien toenemen nadat ze foto’s van haar zoon deelde. Haar eerste post met foto’s van de jongen kreeg bijna 518.000 likes, terwijl haar tweede tweet over de baby van Rihanna en A$AP Rocky 239.000 keer werd geliket. Deze posts hebben bijgedragen aan haar groeiende populariteit op Twitter en haar op de eerste plaats gezet als meest gevolgde vrouw op het platform.

Hoewel Rihanna momenteel de meest gevolgde vrouw op Twitter is, staat ze nog steeds op de vijfde plaats in de lijst met meest gevolgde personen op Twitter. Ze moet nog Twitter-baas Elon Musk, oud-president Barack Obama, zanger Justin Bieber en voetballer Cristiano Ronaldo voor zich dulden.

De populariteit van Rihanna op Twitter heeft haar merkwaarde en invloed versterkt, en haar fans volgen haar niet alleen voor haar muziek, maar ook voor haar stijl en persoonlijkheid. Met haar enorme aanhang op sociale media heeft Rihanna een krachtig platform om haar boodschappen en projecten te delen met haar fans en de wereldwijde gemeenschap.

Het is duidelijk dat Rihanna een van de meest invloedrijke en populaire sterren van deze tijd is, en haar succes op Twitter is slechts een voorbeeld van haar enorme bereik en impact op de wereldwijde popcultuur.