© Pexels

Relatie voetballer Mohamed Ihattaren en Yasmine Driouech mogelijk in zwaar vaarwater

Het lijkt erop dat Mohamed Ihattaren en Yasmine Driouech zich in zwaar vaarwater bevinden, aangezien het koppel recent stappen heeft ondernomen op sociale media die kunnen wijzen op relatieproblemen.

Het juicekanaal Reality FBI meldt dat Ihattaren en Driouech alle gezamenlijke foto’s hebben verwijderd, hun profielfoto’s hebben gewijzigd, elkaars namen hebben verwijderd uit hun Instagram-bio’s en elkaars familieleden hebben ontvolgd. Desondanks volgen ze elkaar nog steeds.

Ihattaren en Driouech kondigden in mei vorig jaar aan dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Echter, er loopt momenteel een zaak tegen Ihattaren wegens vermeende mishandeling van Driouech in februari 2023, toen ze nog niet getrouwd waren.

In december vorig jaar verbond Ihattaren zich aan Slavia Praag, in het bijzijn van zijn partner. Sindsdien werkt hij aan zijn terugkeer op het voetbalveld. Het laatste nieuws dateert van 30 januari, toen Slavia aankondigde dat Ihattaren in het B-team was geplaatst om te werken aan zijn fysieke gesteldheid.