Rechtszaak over Bezittingen van Lil Kleine en Jaimie Vaes Afgedaan: Einde aan Saga van Verdeling

De langlopende rechtszaak over de verdeling van bezittingen tussen de Nederlandse rapper Lil Kleine en zijn voormalige verloofde Jaimie Vaes is officieel afgesloten.

Volgens een woordvoerder van de rechtbank zal de zaak niet meer voor de rechter komen. Dit markeert het einde van een hoofdstuk in hun persoonlijke saga.

Eerder dit jaar kwam de zaak voor de rechter, waarbij werd besloten dat Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, twee van de drie in beslag genomen horloges aan zijn ex-verloofde moest geven. Naast de horloges ging het ook om alledaagse items zoals servies, PlayStation-controllers, sierkussens, een blender en een broodrooster.

De partijen kregen tot november de tijd om samen tot een oplossing te komen en bewijs te leveren voor wat zij wel of niet bezaten. Nu de zaak is afgedaan, heeft de rechtbank geen nadere details gegeven over de reden van deze beslissing.

Lil Kleine en Jaimie Vaes gingen vorig jaar uit elkaar en sindsdien is hun verhaal het middelpunt van media-aandacht geweest. In februari vorig jaar verschenen er beelden waarop te zien is dat de rapper zijn toenmalige vriendin mishandelde. Vaes deed later aangifte van mishandeling, en deze zaak loopt nog steeds. Ondanks de turbulente omstandigheden hebben de twee een zoontje samen genaamd Lío.