© Instagram

Realityster Kim Kardashian beschermt haar kinderen tegen uitspraken ex Ye

In een recente aflevering van de populaire realityserie “The Kardashians” heeft Kim Kardashian haar bezorgdheid geuit over de blootstelling van haar vier kinderen aan de controversiële uitspraken van haar ex-partner, Ye, via sociale media.

“Als er dingen worden gezegd, vindt er een soort kettingreactie plaats in mijn huis”, aldus Kardashian. “Dan kijken we geen tv meer. Ik kan niet het risico lopen dat hun vader wordt genoemd en ze willen kijken”, legt de realityster uit. “Ik moet mijn kinderen beschermen, dus hebben ze nog niets gezien.”

Sinds de scheiding van Kardashian en Ye twee jaar geleden hebben de voormalige partners herhaaldelijk ruzie gehad vanwege uitspraken van de rapper op sociale media. Zo viel hij Pete Davidson aan, met wie Kardashian een tijdje samen was. Ook deelde Ye privéberichten van de realityster. Naast deze conflicten in de privésfeer komt Ye ook regelmatig in opspraak vanwege zijn antisemitische uitspraken op sociale media.

“Ik word van zo veel dingen beschuldigd”, zegt Kardashian. “Het is kwetsend en klote, maar ik kan zelf bepalen hoe ik reageer. Ik geloof echt dat mijn kinderen op een dag zullen begrijpen waarom ik dit nu allemaal doe. Ik zal altijd mijn best doen om hen te beschermen.”

Kim Kardashian en Ye hebben samen vier kinderen: dochter North (9), zoon Saint (7), dochter Chicago (5) en zoon Psalm (4). Kardashian is vastberaden om de gezondheid en het welzijn van haar kinderen te waarborgen, zelfs te midden van de mediastorm die rond haar ex-partner woedt.

Met haar besluit om haar kinderen af te schermen van de negatieve invloed van sociale media, laat Kardashian zien dat ze haar rol als moeder serieus neemt en de mentale en emotionele gezondheid van haar kinderen op de eerste plaats zet. Ze erkent de schadelijke effecten die dergelijke confrontaties kunnen hebben op jonge geesten en is vastbesloten hen te beschermen.

Het is bewonderenswaardig dat Kim Kardashian zichzelf blijft ondanks de negatieve berichtgeving en beschuldigingen. Ze gelooft dat haar kinderen uiteindelijk zullen begrijpen waarom ze deze keuzes heeft gemaakt. Haar inzet om hen te beschermen is een prioriteit in haar leven, en ze zal er alles aan blijven doen om hen een veilige en liefdevolle omgeving te bieden, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomt.

Terwijl de situatie tussen Kim Kardashian en Ye voortduurt, blijft het belangrijkste de welzijn van de kinderen. Kardashian’s vastberadenheid om hen te beschermen tegen schadelijke invloeden toont haar toewijding als moeder. Haar liefde en zorg voor haar kinderen zijn onvoorwaardelijk, en ze zal altijd hun beste belangen blijven behartigen.