Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Realityster Caitlyn Jenner start podcast met ex-schoonzoon basketballer Lamar Odom

Caitlyn Jenner, de iconische voormalige Olympische atleet en realityster, slaat de handen ineen met haar voormalige schoonzoon, de voormalige NBA-basketballegende Lamar Odom, voor een spraakmakend nieuw project in de wereld van podcasts. Het duo bundelt hun krachten met journalist Zach Hirsch om een boeiende podcastserie te lanceren, getiteld “Keeping Up With Sports”.

In deze podcast zullen Jenner en Odom een diepgaand gesprek voeren over de essentie van wat het betekent om de top te bereiken in de sportwereld. Met een scala aan gasten, waaronder UFC-vechter Paddy Pimblett, legendarische boksers zoals Sugar Ray Leonard, en opkomende sterren zoals Bryce Hall, belooft de podcast een boeiende mix van inzichten, anekdotes en inspiratie te bieden.

Terwijl Jenner haar stempel heeft gedrukt op de wereld als een gouden medaillewinnaar op de tienkamp tijdens de Olympische Spelen van 1976, heeft Odom zijn eigen erfenis in de sportwereld opgebouwd door twee keer het nationaal kampioenschap te winnen tijdens zijn tijd bij de Los Angeles Lakers. Ondanks hun eerdere band als familieleden door het huwelijk van Odom met Khloé Kardashian, zijn ze nu klaar om samen te komen voor dit opwindende nieuwe avontuur in de podcastwereld.

“Keeping Up With Sports” belooft niet alleen een verkenning te zijn van de wereld van atletiek en concurrentie, maar ook een diepgravend gesprek over doorzettingsvermogen, veerkracht en de drang om de beste te worden. Met Jenner en Odom aan het roer, wordt elke aflevering een meeslepende reis naar de kern van sportieve grootsheid.

Dus, sportfans en podcastliefhebbers, bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten terwijl Caitlyn Jenner en Lamar Odom je meenemen op een onvergetelijke reis door de wereld van sport, prestaties en passie. Mis het niet!