Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Eminem komt later dit jaar met nieuw album

Eminem-fans, houd je vast! Dr. Dre heeft het nieuws onthuld dat de legendarische rapper bezig is met een gloednieuw album.

Tijdens zijn verschijning in de talkshow Jimmy Kimmel Live! deelde Dr. Dre het opwindende nieuws dat het langverwachte twaalfde studioalbum van Eminem dit jaar zal uitkomen.

“Ik heb hem gevraagd of ik de aankondiging hier in deze show mocht doen”, onthulde Dr. Dre met een glimlach. “Hij is momenteel bezig met een nieuw album en het zal dit jaar uitkomen. Morgen zal ik de volledige plaat voor het eerst horen.”

Met Dr. Dre aan boord als producent, wat een constante is geweest voor elk album van Eminem tot nu toe, belooft dit nieuwe album weer een knaller te worden. En alsof dat nog niet genoeg is, zal Dr. Dre zelf ook te horen zijn op de plaat.

Voor fans van Eminem markeert dit nieuwe album een langverwachte terugkeer, aangezien het zijn eerste release in vier jaar zal zijn. Zijn vorige album, Music To Be Murdered By, kwam uit in januari 2020 en liet een diepe indruk achter op zowel fans als critici.

Dus, laat de anticipatie beginnen! Bereid je voor op nieuwe tracks, krachtige lyrics en grensverleggende beats wanneer Eminem zijn nieuwste meesterwerk aan de wereld onthult.