Rapper Keizer bewusteloos geslagen door grote groep mannen in Almere (VIDEO)

Rapper Keizer bewusteloos geslagen door grote groep mannen in Almere (VIDEO)

Op social media zijn beelden opgedoken waarin rapper Keizer wordt aangevallen door een grote groep mannen op een parkeerterrein van een feest in Almere.

De video toont hoe Keizer verwikkeld raakt in een verhitte discussie, waarna hij het slachtoffer wordt van een gewelddadige aanval door meerdere personen. Op de beelden is te zien hoe de rapper meerdere klappen en trappen incasseert, totdat hij buiten bewustzijn lijkt te zijn.

Na de mishandeling wordt Keizer in een andere video vastgelegd terwijl hij door onbekenden met zijn broek omlaag en shirt omhoog in een auto wordt gesleept. De rapper lijkt op dat moment niet ernstig gewond te zijn, aangezien hij vandaag op zijn Snapchat een video heeft geplaatst waarin hij lachend te zien is in een rijdende auto.

De politie heeft aangegeven op de hoogte te zijn van de video’s en is een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen. Keizer zelf heeft nog geen officiële verklaring afgegeven over het incident. De zaak heeft veel ophef veroorzaakt binnen de muziekgemeenschap en heeft bij veel mensen verontwaardiging opgewekt.