Boef
© Instagram

Rapper Boef verkoopt panden in Nederland met winst en verhuist naar Dubai

De Algerijnse rapper Boef heeft opnieuw bewezen dat zijn zakelijk instinct niet beperkt blijft tot de muziekwereld.

Door zijn twee appartementen in Nederland slim te verkopen, heeft de rapper niet alleen aanzienlijke winst geboekt, maar heeft hij ook de stap gezet om zijn thuisbasis te verplaatsen naar het glamoureuze Dubai.

In 2019 kocht Boef een van zijn appartementen voor € 236.000 en verkocht het later voor € 310.000, waarmee hij een aanzienlijke winst boekte. Het tweede appartement, ook in Almere, werd aangeschaft voor € 252.000 en eveneens met succes verkocht voor € 310.000. Volgens Quote resulteerde deze slimme vastgoedinvesteringen in een totale winst van meer dan € 150.000 voor de rapper. Het bleek later dat voetballer Queensy Menig, bekend als snelle buitenspeler, beide appartementen had overgenomen.

Ondanks zijn groeiende connecties met Dubai behoudt Boef een stukje Nederland in de vorm van een weelderige villa in Almere, die momenteel te koop staat voor € 2,1 miljoen. Zodra dat pand verkocht is, is de rapper echt klaar met Nederland. Dan zal hij alleen nog maar invliegen om shows te doen en geld te pakken om in Dubai uit te geven en/of te investeren.

Met een geschat eigen vermogen van ruim € 3,6 miljoen, verlegt rapper Boef niet alleen geografisch zijn grenzen maar bouwt hij ook gestaag aan zijn financiële portfolio. Zijn recente verhuizing naar Dubai werpt de vraag op wat voor nieuwe avonturen en projecten er op het pad van de ambitieuze rapper liggen.

Boef, geboren als Sofiane Boussaadia op 28 februari 1993, groeide uit tot een van de meest prominente Nederlandse rappers. Zijn muzikale carrière begon met mixtapes en online releases, waarna hij met hits als “Habiba” en “Slapend Rijk” nationale en internationale bekendheid vergaarde. Naast zijn muzikale succes staat Boef bekend om zijn ondernemersgeest, die zich uitstrekt naar vastgoedinvesteringen en andere zakelijke ventures. De rapper heeft zijn stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene en blijft evolueren als een invloedrijke en veelzijdige artiest