Matthew Perry van de serie ‘Friends’ overleden op 54-jarige leeftijd

De beroemde acteur Matthew Perry, vooral bekend om zijn rol in de iconische tv-serie ‘Friends’, is op 54-jarige leeftijd overleden, volgens verschillende betrouwbare Amerikaanse mediabronnen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van zijn overlijden, melden politiebronnen dat Perry zaterdag is aangetroffen in zijn woning in Los Angeles, waar hij zich in zijn jacuzzi bevond.

De politie heeft verklaard dat ze het overlijden van de acteur onderzoeken op zijn woonadres, maar heeft nog geen officiële doodsoorzaak bekendgemaakt. Volgens bronnen wordt het overlijden van Perry echter niet als verdacht beschouwd en zijn er geen drugs aangetroffen in zijn woning.

Warner Bros. Television Group, de producent van ‘Friends’, heeft gereageerd op het tragische nieuws: “We zijn kapot van het overlijden van onze goede vriend Matthew Perry. Zijn geniale humor heeft impact gehad op de hele wereld en hij zal bij velen voor altijd in hun hart blijven.”

De entertainmentwereld en fans over de hele wereld rouwen om het verlies van deze getalenteerde acteur. Een officiële bevestiging van zijn overlijden wordt nog verwacht.