Lil Nas X
© Instagram

Lil Nas X bewondert zichzelf het meest, onthult hij in interview

In een onthullend interview met The Guardian’s wekelijkse rubriek The Q&A heeft de 25-jarige Amerikaanse rapper, zanger en singer-songwriter Lil Nas X een opmerkelijke bekentenis gedaan: van alle levende mensen op aarde bewondert hij zichzelf het meest.

In zijn eigen woorden: “Ik moet zeggen mezelf, omdat ik weet wat hij allemaal heeft meegemaakt en nog altijd meemaakt. Ik bewonder hem. Dus ik stem op mezelf – ik mag hem.”

Naast deze opvallende bekentenis deelde Lil Nas X ook enkele andere persoonlijke details in het interview. Zo onthulde hij dat zijn heimelijk genoegen het eten van fastfood in bed is, een kleine ondeugd die hij graag toegeeft. Daarnaast beantwoordde hij de vraag over het duurste dat hij ooit heeft gekocht, exclusief onroerend goed. Dit bleek een vakantie van maar liefst 100.000 dollar naar het eiland St. Barts te zijn geweest. “Het was veel geld en ik ben niet eens gegaan,” gaf de rapper toe. “Ik betaalde de reis voor mezelf en vrienden, maar het ging niet door, waardoor uiteindelijk een van mijn vrienden met zijn vriendin is gegaan.”

Met deze openhartige antwoorden biedt Lil Nas X een zeldzaam inkijkje in zijn persoonlijke leven en gedachten, wat zijn fans alleen maar meer waarderen.