Wiz Khalifa onthult: “Ik bezoek stripclubs met mijn moeder”

Wiz Khalifa staat bekend om zijn eerlijkheid, en hij schuwt niet om opvallende details uit zijn leven te delen.

Na zijn bekentenis over het dagelijks roken van dertig jointjes, verrast hij opnieuw met een onthulling tijdens The Jennifer Hudson Show: hij gaat regelmatig met zijn moeder naar stripclubs.

In het gesprek met Jennifer Hudson deelt Wiz Khalifa een kijkje in zijn relatie met zijn moeder, die hij liefkozend Peachy noemt. Volgens de Black and Yellow-rapper hebben ze een sterke band en doen ze samen van alles. “Ik doe alles samen met mijn moeder. We zijn samen naar Mexico geweest, Coachella en naar stripclubs,” aldus de 36-jarige rapper. Hij voegt eraan toe dat iedereen die zijn moeder ontmoet, direct onder de indruk van haar is.

Wiz Khalifa, die zelf een elfjarige zoon heeft met Amber Rose, heeft eerder al aangegeven dat hij altijd high is tijdens ouderavonden op de school van zijn zoontje. “Ik kom zeker stoned aan op de school van mijn zoon. Dat verwachten de leerkrachten ook,” vertelde hij in een eerdere interview. Hij benadrukte dat hij altijd zichzelf blijft, zelfs tegenover de leraren van zijn zoon, omdat hij wil dat ze de echte Wiz Khalifa leren kennen, zonder de verwachtingen van de samenleving.

Met deze openhartige onthullingen blijft Wiz Khalifa trouw aan zijn eigenzinnige en authentieke persoonlijkheid, zowel in zijn muziek als in zijn privéleven.