Braziliaanse zakenman laat fortuin na aan Neymar in testament: “beter dan de overheid of mijn familie”

Een zakenman heeft besloten om zijn hele fortuin na te laten aan de al steenrijke voetballer Neymar.

Onlangs besloot een Braziliaanse zakenman zijn vermogen aan Neymar over te dragen in het geval hij zou komen te overlijden. Dit werd onthuld door de zakenman, die in de dertig is, aan de media van Metropoles.

De man, die ervoor koos om anoniem te blijven, gaf aan dat hij sympathie heeft voor Neymar, met name vanwege de relatie tussen de voetbalster en zijn vader.

“Hoewel ik bijna 31 jaar oud ben, is mijn gezondheid niet goed. Sterker nog, ik merk dat ik niemand heb om mijn bezittingen aan over te dragen in geval van overlijden”, legde hij uit aan de Braziliaanse media.

Het testament is geregistreerd bij het notariskantoor in Porto Alegre, ondertekend door de notaris en heeft juridische geldigheid.

“Ik mag Neymar graag, ik heb veel sympathie voor hem”, legde de zakenman uit. “Ik ben zelf ook bekritiseerd vanwege mijn afkomst uit een bekende familie.

Het testament is geregistreerd bij het notariskantoor in Porto Alegre en is al geldig.

De relatie van Neymar met zijn vader doet me veel denken aan mijn gevoelens voor mijn overleden vader.

Maar bovenal weet ik dat Neymar niet iemand is die alleen achter geld aanrent, wat tegenwoordig een zeldzaamheid is.”

In gesprek met Metropoles legde de zakenman ook uit waarom hij zijn bezittingen niet heeft geschonken aan de Braziliaanse overheid of aan mensen met wie hij een goede relatie heeft.

“Ik heb er een hekel aan dat mijn bezittingen worden afgenomen door ambtenaren of familieleden waarmee ik geen goede relatie heb.”